💢💢💢 اطلاعیه 💢💢💢

به اطلاع کارکنان گرامی دانشکده علوم پزشکی شهرستان اسدآباد می رساند؛

برنامه ورزشی کارکنان دانشکده در رشته های، تنیس روی میز ،فوتسال و پرورش اندام به شرح ذیل می باشد؛

تنیس روی میز ویژه آقایان روزهای دوشنبه وچهارشنبه هر هفته از ساعت 19 لغایت 20:30 در محل خانه پینگ پنگ جنب اداره آموزش و پرورش.

تنیس روی میز ویژه بانوان روزهای یکشنبه وسه شنبه هر هفته از ساعت 18 لغایت 19:30 در محل خانه پینگ پنگ جنب اداره آموزش و پرورش.

فوتسال آقایان روزهای دوشنبه و پنجشنبه هر هفته از ساعت 18 لغایت19:30 درمجموعه ورزشی کارگران واقع در شهرک سیداحمد.

پرورش اندام ویژه بانوان تمام ایام هفته از ساعت 7:30 صبح الی 14وبعدازظهرازساعت 14الی20:30 در باشگاه پرورش اندام انرژی پلاس واقع درانتهای خیابان صاحب الزمان شرقی(میدان معلم )

پرورش اندام ویژه آقایان تمام ایام هفته از ساعت 13الی 22:30 در باشگاه پرورش اندام فایواستار واقع در طبقه فوقانی فروشگاه دیلی مارکت (روبروی پاساژ پارسیان)

جهت استفاده همکاران ازفضاهای ورزشی فوق،اخذمعرفی نامه ازواحدپشتیبانی جهت معرفی به باشگاه الزامی است.

لازم به ذکر است که نحوه پرداخت هزینه رشته پرورش اندام به صورت 50%پرسنل و50%به عهده دانشکده می‌باشد.

مدیریت روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد